Telefoane Mobile

Luna martie a debutat cu smartphone-urile de gaming Xiaomi Black Shark 3 şi Black Shark 3 Pro, device-uri cu o rată de accelerare tactilă impresionantă de 270Hz. În prezent această rată este cea mai ridicată pe un telefon inteligent, însă acest lucru se va schimba pe 12 martie când Nubia va lansa Nubia Red Magic 5G, terminal cu o rată de accelerare tactilă a ecranului de 300Hz şi o rată de refresh de 144Hz (cele două caracteristici sunt egale cu răspunsul instant şi lipsa lag-ului de orice fel).

Nubia Red Magic 5G se anunţă ideal pentru pasionaţii de gaming pe mobil. Smartphone-ul va integra un sistem de răcire prin ventilaţie (sistem regândit complet comparativ cu generaţia anterioară), un microfon suplimentar ce va capta corect sunetul indiferent de poziţia în care este ţinut device-ul, butoane trigger capacitive poziţionate lateral şi cele mai puternice caracteristici hardware:

  • procesor de tip octa-core Qualcomm Snapdragon 865 cu Adreno 650 GPU;
  • până la 16 GB RAM LPDDR5 şi stocare UFS 3.0;
  • suport 5G Dual-Mode;
  • baterie de 4400 mAh cu încărcare rapidă la 55W.

Nubia Red Magic 5G va include şi o cameră foto triplă, una cu senzor principal de 64 Megapixeli cu senzor Sony IMX686, însă nu aceasta este atracţia principală.

Telefon va fi disponibil în 4 variante de culoare, inclusiv una specială cu capac transparent ce ne va permite să vedem ventilatorul pentru răcire ce poate atinge un maxim de 15.000 rpm.

Sursa: gsmarena.com