Asta a fost un fel de viral al saptamanii ce sta sa se incheie. A starnit o groaza de reactii. Si eu la inceput am crezut ca individul a fost nedrepatit. Lucrurile se pare ca nu stau chiar asa. Atentie – eu nu vreau sa spun ca politia noastra este corecta. Dar de multe ori se fac analize fara a socoti toate variantele posibile. 

Individul este recidivist. A mai avut probleme si este un fel de hopa-mitica. A refuzat sa se legitimeze si procedura legala este a a il escorta pana la sectie. Prea multe personaje din Romania isi permit sa ia in deradere actiunile politistilor – indiferent daca sunt bune sau rele. Este clar ca si politistul a exagerat dar pana la urma asta e. Sunt curios daca intr-o masina sau o sectie de politie americana cineva isi permitea sa filmeze sau sa faca gargara cu respectivul ofiter. Romania este tara celor care contesta absolut orice dupa conceptul: Ce imi spun mie astia mah, eu stiu mai multe, ce daca e lege eu stiu cum sta treaba. Cu mentalitatea asta nu ajungem prea departe si asta se vede.

Am observat ca in ultimul timp s-au pus tunurile pe politisti si doctori. Profesori urmeaza in viitorul apropiat:(. Dar guvernanti, parlamentari cand urmeaza sa fie analizati si ei, cu adevarat si nu doar tangential???

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.