Telefoane Mobile

iPhone 6 este unul dintre cele mai clonate telefoane de către companiile din China fără un nume prea mare în domeniu. Producători precum Sophone, GooPhone, Dakele sau Blackview au încercat să copieze în detaliu trăsăturile estetice ale unuia dintre cele mai reuşite modele Apple din punct de vedere al design-ului.

Toate acestea însă pălesc în faţa micilor producători ce realizează clone foarte ieftine ce aşteaptă să fie branduite cu diverse denumire care mai de care mai ciudate din ţări emergente şi nu numai. Un clip postat pe Youtube în urmă cu câteva zile ne prezintă clone pentru diverse smartphone-uri (Huawei Mate 7 sau Huawei P8), însă cea mai “atrăgătoare” copie este pentru iPhone 6. Respectivul smartphone (acesta nu are o denumire) arată identic cu “mărul muşcat’ din punct de vedere estetic, însă la nivel hardware nu se pot compara.

Acesta dispune de un display de 5 inci cu rezoluţie de 960 x 540 pixeli, procesor quad-core Spreadtrum SC7731 pe ARM Cortex-A7, 512 MB memorie RAM, 4 GB spaţiu de stocare, conectivitate 3G, dual-sim şi este disponibil în mai multe variante de culoare, inclusiv celebra Rose Gold. Această clonă costă 37 dolari şi are o temă preinstalată ce imită interfaţa iOS.

Sursa: gizchina.com

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.