Prima parte a zilei a fost super, offline. M-am relaxat mai mult ca niciodata. Poate o sa sune copilaresc dar cel mai mult mi-a placut cand m-am plimbat cu mountain-bike-ul. Mi-a adus aminte de vremurile cand nu aveam atatea griji si responsabilitati. Vremea nu prea era prielnica dar abia am pus si eu plamanul sa respire un aer mai tare. A fost frumos sa ma reusesc a ma deconecta de online.  La ai mei la tara a fost super.
                  Cum am ajuns acasa apar primele semne ale unor potentiale peripetii. In primul rand stiam ca trebuie sa reinstalez totul si a trebuit sa o fac fortuit. Totul picase. Dar, asta e tare, Google de fapt picase si apareau numai erori cand foloseam search-ul lor. Nici nu m-am gandit ca este de la Google. M-am lamurit dupa ce l-am citit pe Tudi. Astea sunt riscurile din momentul in care Google a ajuns a fi prestabilit pagina de start in deschiderea fiecarui browser. Infailibilitatea lor se apropie de un sfarsit. Asteptam oferte mai bune la orizont – poate un motor de cautare romanesc dar profesionist. Pana la urma s-a rezolvat totul. Maine sper sa fiu mai prolific in ceea ce priveste blogul.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.