Apple

Lansarea noului iPhone 5 și a iPod Touch 5G a generat multe reacții, atât pozitive cât și negative. Pe de altă parte, în bătălia dintre Samsung și Apple, lucrurile nu par deloc aproape de rezolvare sau de vreun deznodământ amiabil, împărțind și de această dată utilizatorii în două tabere mari.

Se pare însă că din toate aceste conflicte, Apple va ieși victorios. Un exemplu destul de semnificativ pentru această afirmație este coada care a început să se formeze vineri în New York, în fața magazinului Apple de pe 5th Avenue, cu o săptămână înainte de vânzarea produselor. Oamenii și-au adus sacii de dormit, haine groase și bagaje, pregătiți fiind pentru o săptămână de așteptare.

Puține companii sunt capabile să genereze astfel de reacții. Managerii Apple spuneau săptămâna trecută că au fost incredibil de surprinși de numărul de pre-comenzi pentru iPhone 5. Se pare că stocul a fost epuizat vineri în mai puțin de o oră iar timpul de așteptare pentru a comanda smartphone-urile este acum de ordinul săptămânilor. Pentru acei oameni care își doresc atât de mult un iPhone 5 sau un iPod Touch și îl doresc încă din prima zi când acesta se vinde, singura garanție este – statul la coadă în fața magazinelor.

După cum bine știm, nu este prima dată când lansările Apple strâng oameni în fața magazinelor.

Conflicte peste conflicte și bătălii peste bătălii; uităm însă că lupta finală se dă în cifrele de vânzări. Iar viitorul sună bine pentru Apple.

Sursă: Cnet