Black Friday în ediție 2018 aduce o ofertă atractivă din partea UPC. Pachetul Happy Home All Inclusive coboară de la costul de 124 lei la 59 de lei în perioada 9 – 11 noiembrie.

Inițial, Happy Home All Inclusive costa 124 lei, din august a fost listat la 79 lei, iar de Black Friday îl prindeți la 59 lei.

Ce include acest pachet la 59 lei?

  1. Abonamentul TV Play Maxim – 169 canale TV, 83 de canale pot fi accesate online prin platforma Horizon Go (acces la știri, competiții sportive, documentare etc pe orice device – iOS, Android sau Windows). Se adaugă și cardul digital CI+ oferit fără cost suplimentar.
  • Extraopțiunea Sport cu 11 canale de sport, acces la meciuri din Liga Campionilor, Europa League, competiții interne, turnee de tenis, golf etc;
  • Pachetul HBO – canalele HBO + acces gratuit în aplicația HBO Go;
  1. Internet fix – pachet cu 500 Mbps (până la 500 Mbps în download și 25 Mbps în upload, modem Wi-Fi Connect Box în mod gratuit, acces la internet în afara casei prin UPC Wi-Free și căsuță de e-mail cu 5 GB dedicați);
  2. Telefonie fixă – apeluri nelimitate în rețeaua UPC.

Connect Box-ul inclus de UPC în abonament știe Wi-Fi în standardele a/b/g/n/ac, dual-band pe 2.4 și 5 GHz + optimizare a semnalului între dispozitivele conectate.

Toate detaliile legate de oferta UPC de Black Friday le găsiți pe UPC.ro.

Categorii: retelistica

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.