Arhiva-Resurse

În momentul în care sute de români dădeau refresh fără nici o speranță la site-urile căzute la datorie, cei de la eMag au postat strategic un „hint” al reducerilor de Black Friday. Se laudă și ei, cum s-au lăudat și celelalte site-uri de „multe investiții” realizate cu scopul de a permite românilor să profite de ofertele de Black Friday. Până acum celelalte magazine online ne-au dezamăgit puternic. Rămâne de văzut cum își va respecta eMag promisiunile.

La ora 4:45 trezirea, pregătiți-vă pentru că la 5:00 se ia cu asalt site-ul. Ce prevestiți, va rezista sau nu? În ceea ce privește reducerile, sunt unele extrem de avantajoase, de exemplu iPad 2 de 16GB Wi-Fi la 999 lei. Totodată, aveți de alege dintr-o gamă destul de generoasă de produse. Ați pus ochii pe ceva?

Datorită faptului că imaginea este prea mare, nu o putem insera în acest articol; puteți însă să vizualizați întreaga ofertă aici, sau link direct catre newsletter aici. Spor la cumpărături!

Categorii: arhiva-resurse

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.