Retelistica

Super Fighter este o ofertă limitată a Vodafone prin care doresc să atragă cât mai mulți clienți, pe cei interesați să-și porteze numărul de telefon în rețeaua roșie. Au practicat o asemenea ofertă și în 2015, iar Mihai Iuriet ne-a oferit detalii legate de Super Fighter-ul din 2016.

Samsung GALAXY S6 = gratuit cu abonamentul RED 10 + rată de 18 euro pe lună. Beneficiile incluse de RED 10: 6 GB trafic de date, NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale, 150 de minute internaționale pe mobil, NELIMITAT cu Vodafone Italia și Spania prin activare la *100#.

Samsung GALAXY S6 = 28 euro x 24 luni = 672 euro / aprox. 3046 lei.

eMAG afișează Samsung GALAXY S6 de 32 GB la 2069 lei. La Vodafone îl primești fără avans, dar cu o rată de 28 euro pe lună – 126.95 lei. Bineînțeles, nu trebuiesc uitate nici serviciile integrate. În mod real, serviciile costă în jur de 1000 lei / 41.66 lei în care sunt incluși cei 6 GB trafic de date, NELIMITATUL la minute și SMS-uri naționale etc.

Oferta Super Fighter este validă doar în anumite zone din țară, în special prin județele în care Vodafone își dorește să crească numărul de abonați prin portare.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.