Cafago este un magazin online din China ce are și depozit în Germania, iar produsele ce au stoc în UE nu au parte și de taxe vamale, TVA etc. Teoretic, acestea ar trebui să fie plătite de către comerciant.

Am observat că din ce în ce mai multe persoane folosesc un air fryer și chiar am sesizat o oarecare dezbatere pe această temă în secțiunea de comentarii.

Air Fryer de 5.5 litri cu putere de 1300W, ecran LCD și „ Bakeware” – 52.99 euro / aprox. 263.5 lei cu livrare din depozit european și transport gratuit.

Sunt și câteva specificații ce merită a fi menționate. Este un produs conceput să prepare hrană pentru până la 6 persoane. Controlul se face printr-o interfață touch. Încărcătorul din pachet este cel de Europa și nu trebuie să vă faceți griji din acest punct de vedere. Aerul circulă la 360 de grade în interiorul air fryer-ului și capacitatea sa este de 5.5 litri.

Printre preparatele pe care le poate realizat se află friptură, cartofi pai, aripioare, pește la grătar, creveți prăjiți etc.

Acest articol este susținut de către Cafago. 

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.