Accesorii inteligente

Xiaomi Mi Band 4 este cea mai nouă brăţară inteligenţă a producătorului chinez. Aceasta a fost lansată oficial în luna iunie a acestui an şi se bucură de un succes remarcabil la capitolul vânzări mulţumită raportului calitate-preţ excelent.

Brăţara se remarcă în primul rând prin ecranul color AMOLED de 0.95 inci, prin certificarea 5ATM pentru rezistenţă la scufundări de până la 50 de metri şi prin autonomia de până la 20 de zile. Restul caracteristicilor sunt:

  • ecran color AMOLED de 0.95 inci cu rezoluţie 240 x 120 pixeli, sticlă de protecţie 2.5D şi până la 77 teme preinstalate;
  • conectivitate bluetooth 5.0, NFC (opţional), certificare 5ATM pentru scufundări în apă de până la 50 de metri;
  • baterie de 135 mAh ce promite o autonomie de până la 20 de zile;
  • senzor pentru puls, accelerometru pe 6 axe, pedometru;
  • 22.1 grame greutate.

Cei interesaţi pot achiziţiona brăţara Xiaomi Mi Band 4 la preţuri foarte avantajoase:

Menţionez că între cele două variante nu există diferenţe hardware sau software. Singura diferenţă este aceea că Xiaomi Mi Band 4 versiunea chineză vine cu suport doar pentru chineză şi engleză, în timp ce versiunea globală oferă suport pentru mai multe limbi de circulaţie internaţională.

PS: Xiaomi Mi Band 4 versiunea chineză se trece automat în limba engleză după ce sincronizaţi brăţara cu aplicaţia Mi Fit şi utilizaţi telefonul în engleză.