Hardware

Eu sunt născut în 1990 şi am crescut cu jocuri precum Super Mario Bros, Duck Hunt, Bomberman, Lunar Pool, Double Dragon 3, Star Soldier, Ninja Ryukenden 3 sau Tank H 1990. Toate le-am experimentat pe Terminator 2, o consolă ieftină, copie de NES (Nintendo Entertainment System).

Cei ce au copilărit în acea perioadă îşi aduc aminte de schimburile de casete cu jocuri sau de orele pierdute în faţa televizoarelor cu tub alături de prieteni sau chiar părinţi.

De curând am descoperit pe gearbest.com o consolă care include 168 de jocuri ale anilor ‘90. Aceasta vine cu un ecran de 3 inci, o baterie de 700 mAh care promite o autonomie de până la 5 ore, iar dacă vrei să retrăieşti senzaţiile din copilărie, poţi conecta consola la un televizor.

Consola este disponibilă pe albastru, negru, galben sau alb la pretul de 21.99 dolari, adică aproximativ 90 lei fără TVA şi transport gratuit. Toate detaliile le găsiţi aici.   

Categorii: console
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.