Diverse

În mod normal nu aş fi postat un articol la “Oferta zilei” despre un fier de călcat (peste 85 – 90% din cei ce ne citesc sunt cel puţin masculi alfa, astfel că un astfel de dispozitiv nu prezintă interes 🤪), însă zilele acestea am fost nevoit să caut pentru a mea mamă un fier de călcat ieftin şi bun, iar oferta de mai jos s-a potrivit mănuşă.

Deci, dacă vreţi un astfel de device vă recomand modelul TEFAL Express Steam FV2835 pe vişiniu-alb, unul al cărui preţ este azi şi mâine de 93.15 lei pe site-ul  Altex după aplicarea codului tefal30 (preţul este valabil cu ridicare din magazin, altfel plătiţi şi curier 14.9 lei).

TEFAL Express Steam FV2835 este echipat cu talpă ceramică, are o putere de 2400W, jet de abur de 160 g/min, funcţie antipicurare şi un recipient pentru apă destul de mare de 270 ml.

Dacă nu vă place acest model, vreţi ceva mai scump sau chiar o staţie de călcat, aflaţi că reducerea de 30% aplicabilă prin codul tefal30 poate fi utilizată pe mai multe produse. Lista întreagă o găsiţi aici.

Categorii: retail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.