Smartphone

Google Pixel nu ajunge pe canal oficial în țara noastră, iar cei ce doresc să-l cumpere au două variante: QuickMobile și alte magazine de specialitate sau direct din SUA. 

Prețurile pentru Pixel din prima generația aș spune că au devenit mai atractive, iar acum îl găsiți pe Google Pixel de 128 GB la un cost mai puțin piperat.

Google Pixel de 128 GB – 2280 lei;

Îl găsiți pe alb și negru, cel negru costă 2280 lei, iar cel alb se oprește la 2399 lei. Singurul motiv pentru care l-ai cumpăra – Android în stadiu nativ și cu suport software direct de la Google.

Google Pixel din prima generație integrează un display AMOLED de 5 inch cu rezoluție 1920×1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 821, 4 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare, 4G + Wi-Fi ac, USB type-C, cititor de amprentă, cameră de 12.3 Megapixeli cu f/2.0 și baterie de 2770 mAh.

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.