Avem o perioada a anului mai caldă față de obicei, dar încetul cu încetul va sosi momentul în care toamna și respectiv iarna își vor intra în drepturi, iar o soluție de încălzire precum cea prezentată în rândurile următoare va fi de bun augur în locuință.

Smartmi GR-H Graphene Electric Heater – 86.39 euro / aprox. 429 lei cu transport gratuit și livrare din UE (nu sunt alte taxe de plătit).

Am putea spune că avem un fel de calorifer electric cu putere de maxim 2200W ce încorporează și termostat, dar și un element pe care poți poziționa hainele la uscat.

Are certificare în ce privește rezistența la contactul cu apa și praful, iar producătorul declară că îl puteți folosi inclusiv în baie. Puteți opta între 3 niveluri de putere: 900W, 1300W sau 2200W.

Puteți preseta o temperatura și o menține. Întradevăr, nu ar fi stricat și o aplicație de telefon de pe care să controlezi produsul, dar puteți conecta aparatul la o priză inteligentă, iar de acolo îl puteți porni / opri după cum considerați de cuviință.

Încălzește în infraroșu și nu generează aer în acest proces, iar eficiența este una destul de crescută.

Acest articol este susținut de către Cafago.

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.