Telefoane Mobile

Observ că Orange rulează o ofertă interesantă pentru iPhone 6 de 64 GB în magazinul online. În primul rând că este un smartphone recondiționat și nu vorbim de un model nou. 

Totuși, mă aștept ca telefonul să fie în condiții bune de funcționare, fără zgârieturi evidente sau alte nebunii de gen.

iPhone 6 auriu de 64 GB – 516 euro / 2290 lei fără semnarea unui contract. Pe eMAG îl găsiți nou la 3499 lei, iar resigilat de la 2799 lei. Pe olx am dat o tură și nu am găsit iPhone 6 64 GB sub 2500 lei.

Orange-iPhone-6-64-GB-reconditionat

Plus că la Orange îl poți achiziționa și la combinație cu un abonament. Costă 169 euro cu Pantera 44 / 44 euro pe lună, NELIMITAT la minute și SMS-uri naționale, 4.5 GB trafic de date la viteze 4G, 1000 de minute internaționale pe fix și mobil, 1000 MB în roaming, 25 GB în Orange Cloud, Asigurare Basic pentru smartphone.

Cum am spus, o ofertă interesantă și de luat în calcul pentru cei interesați.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.