Smartphone

Update: Garanția pe viață a fost o greșeală a sistemului pe care eMAG îl are implementat. 

Karbonn Sparkle V este primul smartphone din programul Android One sosit în țara noastră și unul dintre puținele telefoane ieftine cu Android 5.1 Lollipop. 

Karbonn Sparkle V – 369 lei la eMAG, 549 lei, reducere de 32%

Și mai interesantă este mențiunea din dreptul garanției: Pe viață. Printr-un astfel de text înțeleg că nu ești limitat la 2 ani de zile ci primești service pentru întreaga durata de viață a terminalului. Pentru un telefon low-cost mi se pare o adevărată declarație de curaj.

Karbonn-Sparkle-V-garantie-pe-viata

Avem review pe site pentru Sparkle V, la 369 lei nu găsești un telefon cu specificații mai bune și experiență de utilizare superioară. Alături de Sparkle V recomand și achiziția unui card microSD ( astfel nu vei putea salva fotografiile făcute cu camera de 5 Megapixeli sau capturile de ecran).

Nu știu cât eMAG va ține acestă promoție, de la 549 lei la 369 lei. Așa că recomand o achiziție rapidă pentru cei interesați.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.