Smartphone

LG G Flex 2 este un smartphone care a coborât destul de repede la prețuri de sub 1500 lei. LG a renunțat la ideea smartphone-ului curbat, după două generații. Dovada că LG G Flex 3 nu a mai venit în 2016. 

Germanos presupun că are ceva lichidări de stoc, iar LG G Flex 2 îl listează la 999 lei. Trebuie spus din start că este versiunea cu 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare. L-am testat fix în această configurație, iar review-ul complet îl aveți aici.

Ce specificații primești în 999 lei?

specificatii-LG-G-Flex-2

Cu mențiunea că LG G Flex 2 a primit update la Android 6.0.1 Marshmallow. Îl recomand pentru designul atipic, pentru procesorul Qualcomm Snapdragon 810 ce oferă suficientă putere de procesare pentru aplicațiilr și jocurile din Google Play, pentru camera de 13 Megapixeli ce se descurcă foarte bine pe nișa sa de preț, pentru conectivitatea completă, dar mai ales pentru preț.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.