Telefoane Mobile

LG G Flex 2 este un smartphone care a coborât destul de repede la prețuri de sub 1500 lei. LG a renunțat la ideea smartphone-ului curbat, după două generații. Dovada că LG G Flex 3 nu a mai venit în 2016. 

Germanos presupun că are ceva lichidări de stoc, iar LG G Flex 2 îl listează la 999 lei. Trebuie spus din start că este versiunea cu 2 GB RAM și 16 GB spațiu de stocare. L-am testat fix în această configurație, iar review-ul complet îl aveți aici.

Ce specificații primești în 999 lei?

specificatii-LG-G-Flex-2

Cu mențiunea că LG G Flex 2 a primit update la Android 6.0.1 Marshmallow. Îl recomand pentru designul atipic, pentru procesorul Qualcomm Snapdragon 810 ce oferă suficientă putere de procesare pentru aplicațiilr și jocurile din Google Play, pentru camera de 13 Megapixeli ce se descurcă foarte bine pe nișa sa de preț, pentru conectivitatea completă, dar mai ales pentru preț.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.