A sosit momentul în care LG începe a practica oferte din ce în ce mai atractive pentru smartphone-urile sale cu ceva istoric la activ. Este și cazul phabletului LG V10 ce iese în evidență prin display-ul secundar. 

LG V10 – 1239 lei la PCgarage.

L-am testat și toate detaliile sunt în review. Trebuie să precizez că a primit update la Android 7.0 Nougat. Nu trebuie să vă faceți de grijă că a rămas pe un software învechit.

Puncte PRO: display-ul cu rezoluție mare, capacitatea hardware de a rula orice aplicație sau joc din Google Play, camera de 16 Megapixeli cu f/1.8 și OIS la pe un terminal de sub 1300 lei aș spune că nu mai găsiți un pachet similar în ce privește captura foto și video.

Puncte CONTRA: autonomia, bateria de 3000 mAh este pusă la lucru în mod intensiv de către display-ul de 5.7 inch cu rezoluție mare + display-ul secundar de 2.1 inch. Nici nu impresionează neapărat prin designul său, dar măcar punctează la partea practică (acces la acumulator, capac din plastic cu textură ce contribuie la partea de grip etc).

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.