Veste bună pentru cei interesați să cumpere un set de căști wireless la un preț atractiv. OnePlus Buds Z sunt listate de către PC Garage cu o reducere importantă.

Căști wireless OnePlus Buds Z – 159.50 lei;

Mi se par a fi o alternativă la căștile wireless no name ce au invadat shop-urile online autohtone.

Sunt căști true wireless stereo, încărcare a cutiei de 450 mAh pe USB Type-C, difuzor de 10mm, certificare IP55, bluetooth 5.0 în ce privește conexiunea cu smartphone-ul etc, autonomie de până la 5 ore (încărcare de 10 minute, redare muzică de până la 3 ore). Are o funcție denumită Bass Boost pentru cei interesați de un plus din acest punct de vedere.

Îmi amintesc destul de mult de un alt produs testat – OPPO Enco W31. Am citit recenzii și sunt destul de bune la prețul de listă – în jur de 250 – 300 lei, iar la 150 – 160 lei am considerat că merită a fi introduse într-un articol de tip Oferta zilei.

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.