Smartphone

Orange îl listează în magazinul online pe Samsung GALAXY S7 Edge la un preț excelent. 

Samsung GALAXY S7 Edge – 499 euro / aprox. 2279 lei.

Este prețul la liber, fără semnarea unui contract. Mai sunt și alte magazine online ce îl afișează pe GALAXY S7 Edge în jurul a 2200 – 2300 lei, dar vorbim de shop-uri necunoscute sau cu istoric nefavorabil în online-ul autohton. Sunt sigur că Orange îl aduce pe GALAXY S7 Edge pe canal oficial, cu garanție și toate cele.

Un smartphone achiziționat la liber de la Orange nu este blocat în rețea. Samsung GALAXY S7 Edge îl consider a fi un dispozitiv complet și la mijlocul lui 2017 – cel mai bun display din piață, una dintre cele mai bune camere foto și video, suficient de multă putere hardware pentru orice joc sau aplicație din Google Play, capacități VR, încărcare wireless, Android 7.0 Nougat, rezistență la contactul cu apa și praful etc.

Mai multe informații găsiți în review.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.