Aici cred că Darius era mai în măsură să redacteze un articol. El folosește o unealtă similară și este omul priceput la ridicat construcții din lemn & multe altele.

Unealtă multifuncțională cu laser – 43.25 euro cu livrare din depozit european și transport gratuit.

Interesant mi se pare că măsurătorile sunt făcute în 4 direcții. Are baterie reîncărcabilă și vine într-o trusă ușor de transportat, cu baterii reîncărcabile și telecomandă. Cele două baterii reîncărcabile incluse sunt de 2400 mAh.

Are și certificare IP54 în ce privește contactul cu apa și praful.

Este o unealtă ce ajută în construcții, pe partea de amenajare a interiorului. Liniile de ghidare sunt utile în tâmplărie, tapetare, montaj gresie, faianță, lambriu etc.

Unealta din link funcționează cu tehnologie laser și emite până la 16 linii (orizontale și verticale). Are funcție de autonivelare la 3 grade. Au conceput și o aplicație de telefon ce ajută la control. Conexiunea cu aplicația se face prin bluetooth și primește inclusiv comenzi vocale.

Acest articol este susținut de către Cafago. 

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.