Tablete

Orange afișează tableta Vonino Sirius EVO Z la un preț redus cu 50%, 40 de euro în loc de 80 euro. Mă refer la costurile afișate fără semnarea unui contract. A ajuns pe locul 1 la vânzări în magazinul online al operatorului telecom și apare cu mențiunea: Ultimele produse disponibile. La PCgarage costă 470 lei, spre comparație.

Vonino Sirius EVO Z – 40 euro / aprox. 177 lei.

Care sunt specificațiile lui Vonino Sirius EVO Z?

display IPS de 8 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

procesor MediaTek MTK8127 quad-core la 1.3 GHz pe ARM Cortex-A7, Mali-450 MP GPU, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.4.2 KitKat;

– Wi-Fi b/g/n, miniHDMI, bluetooth 4.0, microUSB, jack de 3.5 mm;

– cameră de 2 Megapixeli și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;

baterie de 4500 mAh, 360 gr. și 9.5 mm grosime.

Am comandat o unitate. A costat 192 lei (40 euro + 3 euro transportul). Marți ar trebui să ajungă. La sub 200 de lei vă asigur că nu găsiți nicio tabletă care să ofere raport preț / specificații / experiență de utilizare la o cotă superioară.

Observați că nu are niciun punct slab, mă refer la triada display – procesor – baterie. Display cu panel IPS și rezoluție HD, procesor MediaTek care se descurcă onorabil + 1 GB RAM + accelerator grafic suficient de puternic, baterie de capacitate mare.

Update: Observ că stocul a fost epuizat. Cel mai probabil au fost puține unități.A revenit in stoc si apare cu mentiunea: Stoc suficient. 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.