Accesorii inteligente

Xiaomi Mi Band 3 este probabil cea mai căutată brăţară inteligentă la ora actuală, asta şi pentru că pentru suma plătită oferă destul de multe caracteristici:

  • ecran OLED de 0.78 inci cu rezoluţie de 128 x 80 pixeli rezistent la zgârieturi + buton fizic de tip touch control;
  • conectivitate bluetooth 4.2 LE, NFC (opţional), certificare 5ATM pentru scufundări în apă de până la 50 de metri;
  • baterie de 110 mAh ce promite o autonomie de până la 20 de zile;
  • 20 de grame greutate (8.5 grame fără brăţară).

Xiaomi Mi Band 3 mai dispune de un senzor de puls, accelerometru, permite verificarea numărului de paşi, a caloriilor arse, a ritmului cardiac, a orei exacte, a sedentarismului sau monitorizarea somnului. Brăţara va oferi informaţii în timp real atunci când alergăm, mergem pe bicletă, mergem la pas etc.

Cei interesaţi pot achiziţiona Xiaomi Mi Band 3 la preţul de 25.99 dolari, adică aproximativ 105 lei fără TVA şi transport gratuit (dacă plătiţi TVA ajungeţi la un maxim de 125 lei). Pentru a putea beneficia de acest preţ avantajos intraţi pe acest link, aplicaţi codul cupon HKBAND şi daţi comanda. Codul este valabil pentru primele 500 de comenzi.

În România preţurile pentru această brăţară pleacă de la 179 lei.

Categorii: xiaomi

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.