Smartphone

Nu doar Xiaomi Mi 9 îl găsiți la preț bun prin Altex, la un cost de achiziție excelent a ajuns și Xiaomi Mi Mix 3 prin cel mai mare magazin online autohton.

Xiaomi Mi Mix 3 cu 6 GB RAM și 128 GB stocare – 1799 lei;

Pentru Xiaomi Mi Mix 3 avem un review complet pe care vă invit să-l citiți aici. Este unul dintre puținele smartphone-uri testate în 2019 ce m-a impresionat din punct de vedere al designului. Spatele ceramic oferă un feeling superb, iar slider-ul îl individualizează. Plus că se scapă de soluțiile ciudate de implementare a camerei frontale – notch sau decupaj sub formă de gaură. Mecanismul mi se pare a fi mai solid și mai puțin alambicat față de cel încorporat de Samsung GALAXY A80.

Alte elemente PRO pentru Xiaomi Mi Mix 3:

  • ecran de tip Super AMOLED de 6.39 inch protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 6;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 845 + 6 GB memorie RAM + 128 GB stocare – suficient de puternic să ruleze orice aplicație sau joc din Google Play Store;
  • 12 Megapixeli cu OIS + 12 Megapixel de tip tele = camera principală, înregistrează la 2160p cu până la 60 fps, cameră frontală pe mecanism slide cu 24 + 2 Megapixeli.

Nu trebuie să vă speriați de bateria de 3200 mAh. Telefonul trece testul unei în condiții de utilizare medii spre intensive, fără probleme. Mecanismul de tip slide este certificat a rezist la 300.000 de operațiuni (80 pe zi, pe o durată de 10 ani). În pachet pe lângă încărcătorul pe fir ar trebui să găsiți și pe cel wireless la 10W.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.