Telefoane Mobile

Nu doar Xiaomi Mi 9 îl găsiți la preț bun prin Altex, la un cost de achiziție excelent a ajuns și Xiaomi Mi Mix 3 prin cel mai mare magazin online autohton.

Xiaomi Mi Mix 3 cu 6 GB RAM și 128 GB stocare – 1799 lei;

Pentru Xiaomi Mi Mix 3 avem un review complet pe care vă invit să-l citiți aici. Este unul dintre puținele smartphone-uri testate în 2019 ce m-a impresionat din punct de vedere al designului. Spatele ceramic oferă un feeling superb, iar slider-ul îl individualizează. Plus că se scapă de soluțiile ciudate de implementare a camerei frontale – notch sau decupaj sub formă de gaură. Mecanismul mi se pare a fi mai solid și mai puțin alambicat față de cel încorporat de Samsung GALAXY A80.

Alte elemente PRO pentru Xiaomi Mi Mix 3:

  • ecran de tip Super AMOLED de 6.39 inch protejat cu sticlă Corning Gorilla Glass 6;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 845 + 6 GB memorie RAM + 128 GB stocare – suficient de puternic să ruleze orice aplicație sau joc din Google Play Store;
  • 12 Megapixeli cu OIS + 12 Megapixel de tip tele = camera principală, înregistrează la 2160p cu până la 60 fps, cameră frontală pe mecanism slide cu 24 + 2 Megapixeli.

Nu trebuie să vă speriați de bateria de 3200 mAh. Telefonul trece testul unei în condiții de utilizare medii spre intensive, fără probleme. Mecanismul de tip slide este certificat a rezist la 300.000 de operațiuni (80 pe zi, pe o durată de 10 ani). În pachet pe lângă încărcătorul pe fir ar trebui să găsiți și pe cel wireless la 10W.

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.