Godeal24 iese în față cu o ofertă de Paște în ce privește key-urile de activare pentru Windows și Office în diferite iterații.

Nu aveți nevoie de niciun cod de reducere spre a achiziționa următoarele key-uri de Office pentru Windows sau Mac:

Prețurile la Windows 11 au coborât la cel mai jos nivel de până acum, iar Windows 10 se află în continuare pe listă pentru cei interesați. Microsoft nu-l mai vinde oficial, dar îl găsiți aici și puteți face pasul spre Windows 11 fără cost suplimentar.

La fel nu este nevoie de cod de reducere.

Cele mai avantajpase sunt ofertele pentru minim 2 PC-uri, 2 Key-uri etc.

Pachetele de tip bundle cu Windows + Office sunt aici:

SGO50 aduce reducere de 50% pentru:

>> Get More

Sunt și unele software pentru PC:

Get More Tools>>>

Plățile pot fi efectuate prin PayPal pentru cei interesați de un plus de securitate a tranzacției. Key-urile sunt livrate în mod digital, pe mail și asta la câteva minute de la achiziția propriu-zisă.

Rating-ul Godeal24 pe TrustPilot este de 98% cu calificativul Excelent, iar în comentariile de pe site adunate de-a lungul timpului la astfel de articole, nu îmi amintesc un comentariu negativ.

Achiziția la Godeal24 pentru key-uri de activare se diferențiază față de alte shop-uri prin suportul de tip 24/7 și garanția pe viață.

Acest articol este susținut de Godeal24. 

Categorii: windows

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.