Telefoane Mobile

La începutul lui septembrie urmează a fi prezentat iPhone 7, motiv în plus ca generațiile anterioare să înceapă a avea un preț din ce în ce mai așezat. Exemplu: iPhone 6 cu 128 GB spațiu de stocare costă 638.94 dolari / aprox. 2524 lei. 

Spre comparație, eMAG îl listează la 3399 lei.

Nu spun să-l cumpărați din China, dar puteți aștepta un preț mai bun și pe meleagurile autohtone. Cu toate taxele plătite se ajunge ca iPhone-ul chinezesc să se apropie de pragul a 3000 de lei, nu ar mai fi mare diferență față de eMAG.

Totuși, cred că mai este loc de scăzut, iar 6-le de 128 GB să ajungă a fi așezat la un cost mai bun. La iPhone nu aveți nicio problemă cu spectrul GSM, asta pentru că de cele mai multe ori – Apple are o variantă globală pe care o aduce în toate țările, cu mici excepții.

Așa că dacă ajungeți prin China sau aveți un amic pe acolo, știți o ofertă de luat în calcul. Cu zâmbilici de rigoare, iar dacă iPhone 6 de 128 GB nu vă interesează în niciun fel puteți trage cu ochiul la un cadou pentru prietenă / soră  / soție / mamă.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.