Nu este un secret pentru nimeni că puteți achiziționa un key de Windows 11 sau Office 2021 la un preț mult mai bun față de ceea ce practică Microsoft în mod normal.

Oferta GoDeal24 mi se pare de luat în calcul de către persoane fizice, de către cei ce au nevoie să aibă un Windows activat sau să lucreze documentele în Office fără a fi asaltați de notificări privind validitatea software-ului instalat.

Key-urile de Windows și Office la prețuri atractive

Sunt soluții gratuite de tipul Office, dar niciuna nu se ridică la nivelul a ceea ce Microsoft a dezvoltat de-a lungul deceniilor. Plus că am văzut că vor trece Office pe planuri cu abonament, iar Office 2021 ar putea fi un fel de ultimă soluție de sine stătătoare.

Nu aveți nevoie de niciun cod spre a achiziționa soluțiile software de mai jos la prețul afișat:

Cei ce vor să facă pasul către un bundle pot folosi codul SGO62 pentru o reducere de 62%:

Cele mai avantajoase ca raport preț / key sunt ofertele multi-pack:

SGO50 aduce o reducere de 50% pentru:

Plățile pot fi efectuate prin PayPal pentru un plus de securitate al tranzacțiilor. Key-urile sunt livrate pe mail, în câteva minute de la momentul plății și conțin instrucțiuni de instalare, link pentru descărcarea software-ului de pe site-ul Microsoft etc.

Care este avantajul GoDeal24?

Ei oferă suport de tip 24 / 7 și garanție pentru key-urile activate. Au recenzii bune pe site-urile de specialitate de tip Trustpilot și de-a lungul timpului din articolele scrise pe aici am cules doar feedback bun.

Poți găsi prețuri o idee mai bune, dar fără elementele mai sus menționate.

Acest articol este susținut de către GoDeal24.