Magazinele online ce comercializează key-uri de activare pentru Windows și Office au oferte atractive la trecerea în noul an. Așa este și cazul GoDeal24, un shop ce are suficient feedback acumulat de-a lungul anilor – în sensul bun.

Orice comandă este livrată în câteva minute pe mail. Key-urile sunt garantate și funcționează așa cum te-ai aștepta de la un software în varianta genuine.

Nu aveți nevoie de niciun cod spre a beneficia de următoarele promoții:

Puteți prinde Windows 10 Pro de la 6.12 euro:

Sunt o sumă de unelte pentru PC de la Ashampoo:

Puteți folosi codul SGO62 pentru reducere de 62% la bundle-urile:

SGO50 aduce o reducere de 50% pentru:

Alte soluții software pe care le poți achiziționa de la GoDeal24:

98% din review-urile primite de GoDeal24 pe TrustPilot sunt pozitive. Suportul este de tip 24 / 7 și ei promit să rezolve orice problemă cât mai rapid cu putință. Ei spun că licențele sunt originale și autentice. Mă rog, este  clar că sunt key-uri ce au fost cumva comercializate și acumt sunt în varianta reseller. Nu au limită de utilizare și sunt active pentru totdeauna. Cel puțin așa promite seller-ul.

Acest articol este susținut de către GoDeal24. 

Categorii: windows

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.