GoDeal24 este un shop ce comercializează key-uri de activare pentru Windows și Office de cel puțin 4 – 5 ani, iar feedback-ul strâns de-a lungul timpului a fost excelent.

Comenzile se fac online, plățile pot fi efectuate prin PayPal și se oferă garanție & suport pentru software-ul achiziționat. În mailul cu key-ul propriu-zis se află și informații bine structurate și ușor de parcurs în ce privește partea de instalare, activare etc.

Dacă există o diferență de preț față de alte oferte locale, trebuie să țineți cont de partea de garanție & suport + siguranță că ați primit ceea ce trebuie de la un shop cu vechime pe această nișă. O nișă pe care Microsoft se pregătește să o închidă. La bursa zvonurilor se vorbește că Windows 12 ar sosi cu plan tarifar lunar, un abonament care să includă mai multe servicii etc.

SGO62 este un cod de reducere de 62% pentru:

SGO50 activează o deducere de 50% pentru:

Sunt și pachete de tip bundle cu Windows + Office, SGO62 = reducere de 62%:

Acest articol este susținut de către GoDeal24. 

Categorii: windows

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.