Olympus OM-D E-M5 Mark II Foto si Video

Olympus OM-D E-M5 Mark II este cea mai nouă cameră foto lansată în România de la acest producător. Ea se laudă cu cel mai bun sistem de stabilizare a imaginii disponibil momentan pe piață pentru modelele mirrorless.

Eliminarea efectului de blur se bazează pe o viteză cu 5 trepte mai mare a obturatorului, dar și pe un sistem îmbunătățit de stabilizare a imaginii pe 5 axe. Greutatea scăzută (417 g pentru body) a lui Olympus OM-D E-M5 Mark II a putut fi obținută prin utilizarea unei carcase din aliaj de magneziu.

Nu mai puțin de 40 de obiective interschimbabile Zuiko sunt disponibile pentru acest model de cameră foto. Montura Micro Four Thirds asigură un design compact, contribuind și ea la menținerea greutății reduse. Astfel, este garantată o mobilitate crescută, iar rezistența corpului camerei la praf și umezeală permite utilizarea în locații inedite.

Olympus OM-D E-M5 Mark II va fi disponibilă în Romania la sfârșitul lunii februarie, în culorile negru și argintiu. Prețul recomandat este de 5.299 lei pentru body, cu TVA inclus. Vor fi disponibile, de asemenea, diverse variante de kit, precum cea cu obiectiv M.ZUIKO ED 12-50mm 1: 3.5-6.3 EZ sau cu noul obiectiv M.ZUIKO DIGITAL ED 14-150mm 1: 4.0 -5.6 II ce este rezistent la praf și umezeală. Oricare dintre pachete va fi ales, el va conține și baterie cu încărcător și bliț atașabil model model FL-LM3, rezistent la praf şi umezeală.

Pentru toate detaliile și specificațiile modelului Olympus OM-D E-M5 Mark II, puteți accesa site-ul oficial olympus.ro.