Smartphone

Unul dintre fondatorii companiei OnePlus, Carl Pei, a declarat în urmă cu câteva săptămâni că vor lansa până la sfârşitul acestui an un nou smartphone mai accesibil decât OnePlus Two. Se spune că numele său va fi OnePlus 2 Mini, iar conform unor surse neoficiale preţul acestui telefon va fi de 249 dolari.

OnePlus 2 Mini 2

Din China ne vin şi primele randări cu OnePlus 2 Mini, imagini din care observăm un device elegant de dimensiuni mai mici, senzor de amprente pe spate, cameră foto duală, flash dual-LED, port USB Type-C şi două grile la baza telefonului care ne sugerează prezenţa a două difuzoare. Din aceste prime imagini am putea spune că OnePlus 2 Mini este mai arătos decât fraţii săi mai mari, însă nu trebuie să uităm că aceste imagini sunt simple randări şi trebuie să le tratăm ca atare.

La momentul actual nu avem informaţii confirmate, însă cele existente spun că OnePlus 2 Mini ar putea utiliza un procesor Qualcomm Snapdragon 801 şi 2 GB memorie RAM. Rămâne de văzut în această toamnă dacă acestea se vor confirma.

Sursa: phonearena.com