Software

Veste proastă pentru cei ce așteptau update la Android 7.0 Nougat pe OnePlus 2. Compania chineză a promis că va oferi update spre cea mai nouă versiune software, dar într-un comentariu făcut către AndroidAuthority spune că a fost scos de pe listă. 

Ultimul update major primit de către OnePlus 2 a fost la mijlocul lui 2016 când a primit Oxygen 3.0.2 bazat pe Android 6.0.1 Marshmallow.

Nu există nicio explicație reală pentru această decizie. OP2 are un hardware destul de puternic: Qualcomm Snapdragon 810 de tip octa-core, 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare, Adreno 430 în poziția de accelerator grafic. Are tot ce trebuie ca să ducă 7.0 Nougat fără absolut nicio problemă. Apropo, avem telefoane cu procesor MediaTek quad-core și 1 GB RAM ce sosesc cu Nougat, iar OP2 trebuia deja să-l primească de peste 1 an de zile.

Păcat, eu chiar am recomandat smartphone-urile OnePlus și printre motive de fiecare dată am făcut referire la suportul software. Se pare că trebuie să scot acest punct PRO de pe listă.

Categorii: android

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.