Software

Veste proastă pentru cei ce așteptau update la Android 7.0 Nougat pe OnePlus 2. Compania chineză a promis că va oferi update spre cea mai nouă versiune software, dar într-un comentariu făcut către AndroidAuthority spune că a fost scos de pe listă. 

Ultimul update major primit de către OnePlus 2 a fost la mijlocul lui 2016 când a primit Oxygen 3.0.2 bazat pe Android 6.0.1 Marshmallow.

Nu există nicio explicație reală pentru această decizie. OP2 are un hardware destul de puternic: Qualcomm Snapdragon 810 de tip octa-core, 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare, Adreno 430 în poziția de accelerator grafic. Are tot ce trebuie ca să ducă 7.0 Nougat fără absolut nicio problemă. Apropo, avem telefoane cu procesor MediaTek quad-core și 1 GB RAM ce sosesc cu Nougat, iar OP2 trebuia deja să-l primească de peste 1 an de zile.

Păcat, eu chiar am recomandat smartphone-urile OnePlus și printre motive de fiecare dată am făcut referire la suportul software. Se pare că trebuie să scot acest punct PRO de pe listă.

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.