Smartphone

Surprinzător până la această oră nu aveam prea multe informaţii legate de viitorul OnePlus 3. Totuşi, se pare că OnePlus va organiza pe data de 7 aprilie un eveniment în Beijing în cadrul căreia există şanse foarte mari să vedem noul său flagship.

Conform unor date apărute în AnTuTu, OnePlus 3 ar urma să aducă un display de 5.5 inci cu rezoluţie FullHD, procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820, Adreno 530 GPU, 4 GB RAM, 32 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 16 megapixeli, cameră frontală de 8 megapixeli şi Android 6.0.1 Marshmallow.

Probabil aceasta este versiunea de bază, urmând să mai existe şi o versiune cu 64 GB, sau chiar 128 GB. În teorie sună ca orice alt flagship al altor producători, însă sper să iasă în faţă cu un preţ mult mai avantajos. La 400 euro varianta standard cred că ar da lovitura.

antutu

Sursa: phonearena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.