Software

Au mai fost situații în care producătorul unui telefon mobil a decis să sară peste o iterație Android pentru un anumit smartphone și să-și concentreze eforturile pentru a porta o versiune software mai nouă. Așa este cazul și a două modele OnePlus: 3 și 3T. 

Compania chineză a lucrat îndeaproape cu Google a portare Android P pe OnePlus 6, iar de curând au declarat că în cazul lui OnePlus 3 și OnePlus 3T vor sări peste portarea spre Android 8.1 Oreo și își concentrează eforturile spre a-l aduce pe Android P.

Pe termen scurt pare a fi o pierdere, pe termen lung ar putea fi un câștig. Cu o mențiune importantă – dacă OnePlus se ține de cuvânt.

Mă aștept ca Android P pe OP3 și OP3T să ajungă până la sfârșit de an, iar în cel mai rău caz pe la începutul lui 2019. Între timp au fost lansate OP5, OP5T și OP6, dar le mai găsiți cu mențiunea în stoc prin shop-urile locale și pe 3 sau 3T.

Sursa: TechRadar.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.