Software

Sunt puține telefoane Android ce au primit update la 7.1.1 Nougat, iar OnePlus 3 și OnePlus 3T intră în această nișă destul de restrânsă. ZTE Axon 7 beneficiază de același tratament din partea producătorului său hardware. 

Update-ul sosește OTA și aduce Oyxgen OS 4.1 bazat pe cea mai nouă iterație Android – 7.1.1 Nougat + cele mai noi patchuri la nivel de securitate.

Avem un update minor, iar ZTE și OnePlus ar trebui admirate pentru viteza cu care l-au adus pe dispozitivele proprii. Sunt aduse îmbunătățiri în ce privește conexiunea Wi-Fi și bluetooth, screenshot-uri pe întreaga pagină web, rezolvarea de bug-uri + noutățile specifice 7.1.1 Nougat.

OnePlus 3 și OnePlus 3T ar primit și câteva îmbunătățiri la nivel de cameră foto și video – stabilitatea mai bună în clipurile video, dar și reducere a efectului de blur pentru fotografiile în mișcare.

Ar trebui ca 7.1.1 Nougat pentru OP3 și OP3T să sosească în zilele următoare, la nivel global.

Sursa: Pocketnow.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.