Opinie

Prin noiembrie am descoperit faptul că OnePlus are un sistem de vouchere în magazinul său online ce livrează și în țara noastră – 20 euro pentru achiziția de accesorii alături de comanda dată pentru un OnePlus 5T.

Mai multe detalii pe aici.

Ceea ce a urmat mi-a depășit așteptările, au fost înregistrate 107 comenzi până la momentul actual. Folosim linkuri de marketing afiliat prin Profitshare sau 2Performant pentru cele mai noi modele de la Samsung, Huawei etc, dar un feedback atât de bun nu am înregistrat până acum.

În cazul lui OnePlus nici măcar nu este o reducere aplicată la prețul terminalului ci la accesoriile luate pe lângă dispozitiv.

107 x 499 euro cât este cel mai ieftin OP5T = 53.393 euro.

Nu zic că noi le-am fi vândut cele peste 100 de modele, dar o cât de mică contribuție am avut. Aici cred că este și viitorul în comercializarea de telefoane mobile, un preț corect și vânzări canalizate în mod special pe online spre a avea costuri cât mai mici.

Da, știu. Nu sunt toate lucrurile pe roz. Din cauza OnePlus a trebuit să-mi schimb două carduri, MasterCard și Visa le-au blocat după scandalul din acest început de an când au avut o breșă în securitatea tranzacțiilor.

Categorii: opinie
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.