Smartphone

Existenţa modelelor OnePlus 7T şi 7T Pro a fost confirmată deja de către CEO-ul companiei, iar nouă nu ne mai rămâne acum decât să aflăm specificaţiile acestora, data de lansare şi preţul. Pentru primele două variabile avem aproape toate informaţiile, în timp ce pentru ultima ne limităm la presupuneri (pentru moment).

OnePlus 7T şi 7T Pro nu vor fi cu mult diferite de actualele OnePlus 7 şi 7 Pro. În fapt schimbările de ordin estetic vor fi minore (ceva modificări pe spate la OnePlus 7 şi mai nimic la OnePlus 7T Pro) , în timp ce upgrade-urile hardware vor fi oarecum logice. Nici la capitolul software nu vom avea nimic deosebit, noutăţile implementate pe viitoarele modele vor ajunge ulterior şi pe actualele device-uri sub forma unor actualizări.

Ce aduce nou OnePlus 7T ?

  • procesor Qualcomm Snapdragon 855 Plus de tip octa-core + Adreno 640 GPU;
  • ecran Fluid AMOLED de 6.55 inci cu rezoluţie de 2400 x 1080 pixeli, rată de refresh de 90 Hz şi suport pentru conţinut HDR10+;
  • 8 GB RAM + 128 GB spaţiu de stocare ca variantă standard;
  • cameră foto triplă circulară (48 Megapixeli + 5 Megapixeli + 12 Megapixeli);
  • baterie de 3800 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă Warp Charge 30T (cu 20% mai rapidă decât cea actuală).

Ce aduce nou OnePlus 7T Pro ?

  • procesor Qualcomm Snapdragon 855 Plus de tip octa-core + Adreno 640 GPU;
  • 8 GB RAM + 256 GB spaţiu de stocare ca variantă standard;
  • baterie de 4085 mAh cu tehnologie de încărcare rapidă Warp Charge 30T (cu 20% mai rapidă decât cea actuală).

Restul specificaţiilor vor fi identice (sau cel puţin aşa se spune în acest moment) cu ce găsim pe OnePlus 7 şi 7 Pro.

Noua generaţie de smartphone-uri OnePlus ar putea fi lansată pe 10 octombrie în cadrul unui eveniment dedicat, iar primele comenzi vor putea fi luate din 15 octombrie. Chiar dacă despre preţ nu ştim nimic, CEO-ul companiei, Pete Lau, a declarat de curând că următoarele generaţii de telefoane nu vor mai suferi creşteri de preţ substanţiale, tocmai de aceea mă aştept ca OnePlus 7T şi 7T Pro să vină cu aceleaşi preţuri practicate în prezent (mai ales că nu vorbim de upgrade-uri majore care să necesite investiţii substanţiale în cercetare – dezvoltare).

Până la prezentarea oficială, nu uitaţi că dacă vă doriţi un smartphone OnePlus 7 sau 7 Pro, îl puteţi cumpăra de pe site-ul oficial utilizând link-ul nostru de referral prin intermediul căruia primiţi un voucher de 10 euro pentru achiziţia de accesorii.

Sursa: phonearena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.