Telefoane Mobile

OnePlus pregătește lansarea seriei 7T, iar evenimentele au fost programate pe 26 septembrie în SUA și India. În Europa este un al doilea eveniment, pe 10 octombrie în Londra.

În India s-ar putea să fie lansat și primul smart TV al companiei, dar nu se știe nimic și de un eventual debut internațional. Piața de smart TV-uri observ că a ajuns a fi tatonată și de Huawei & Honor, Xiaomi, OnePlus etc.

Pagina de lansare pentru noua serie OnePlus o găsiți aici. Puteți folosi și link-ul de referral într-o eventuală achiziție spre a avea o reducere pe partea de accesorii.

Din păcate, nu sunt cine știe ce noutăți la bursa zvonurilor. Mă rog, să așteptăm evenimentul în sine înainte de a trage concluziile. Important este că magazinul lor oficial livrează și în România.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.