Smartphone

În toamna acestui an OnePlus va lansa variantele “T” ale flagship-urilor actuale OnePlus 8 şi OnePlus 8 Pro (există surse care susţin că OnePlus 8T Pro nu va exista, însă nu sunt confirmate 100%). Cei de la pricebaba.com împreună cu OnLeaks au realizat primele randări clare a modelului OnePlus 8T, imagini detaliate realizate pe baza a câtorva schiţe interne:

Dacă zona frontală rămâne similară cu ce avem acum pe OnePlus 8, spatele se schimbă în special în zona camerei foto. Aceasta vine cu un design nou, unul pe care l-am mai văzut şi pe smartphone-urile Samsung din seria A (senzori foto poziţionaţi sub forma literei L, încadraţi într-un cadran dreptunghiular).

La nivelul specificaţiilor hardware avem:

  • display AMOLED de 6.55 inci cu rezoluţie FullHD+ şi rată de refresh de 120Hz;
  • procesor Qualcomm Snapdragon 865 Plus de tip octa-core + Adreno 650 GPU;
  • 8 / 12 GB RAM + 128 / 256 GB spaţiu de stocare;
  • OxygenOS 11 bazat pe Android 11;
  • cameră foto cvadruplă cu 48 Megapixeli + 16 Megapixeli ultra-wide + 5 Megapixeli macro + 2 Megapixeli bokeh;
  • cameră frontală de 32 Megapixeli;
  • baterie de 4500 mAh cu încărcare rapidă la 65W.

OnePlus 8T ar urma să fie lansat undeva la începutul lunii octombrie, deci mai avem de aşteptat maxim 2-3 săptămâni. Rămâne de văzut ce preţ va avea acest device.

Nu uitaţi că dacă vă doriţi un smartphone OnePlus de pe site-ul oneplus.com/ro, la achiziţie puteţi folosi link-ul nostru de referral ce vă oferă un voucher de 10 euro pentru accesorii.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.