Diverse

OnePlus a dat startul unei campanii promoţionale interesantă pe site-ul oficial oneplus.com/ro. Aceasta este dedicată sărbătorilor de iarnă şi vine cu oferte variate astfel:

  • utilizatorii pot alege ce cadou şi-ar dori de la Moşu’ dintr-o listă predefinită, iar la început de ianuarie câţiva norocoşi le pot câştiga;

  • 20% reducere la caştile OnePlus Buds;
  • OnePlus Nord N100 cu 10% reducere (179.1 euro preţ final) + o pereche de căşti OnePlus Bullets Wireless Z cadou;
  • OnePlus Nord N10 5G cu o pereche de căşti OnePlus Bullets Wireless Z cadou;
  • OnePlus 8 Pro versiunea cu 12 GB RAM şi 256 GB spaţiu de stocare la 899 euro (de la 999 euro preţ standard) + accesorii gratuite (căşti, huse etc.).

Personal oferta cu OnePlus Nord N100 la 179.1 euro, adică aproximativ 870 lei + căştile OnePlus Bullets Wireless Z cadou (preţul acestora este de 49.95 euro, adică aproximativ 240 lei) mi se pare cea mai interesantă. Dacă am scădea preţul căştilor am obţine un preţ de achiziţie pentru smartphone de 630 lei, destul de bun.

Nu uitaţi şi de link-ul nostru de referral. Dacă intenţionaţi să achiziţionaţi un smartphone OnePlus de pe site-ul oficial oneplus.com/ro puteţi folosi acel link pentru a primi un voucher de 10 euro pentru accesorii.