Smartphone

De când au fost primiţi în familia Oppo, cei de la OnePlus a schimbat radical strategia, în prezent aceasta fiind destul de imprevizibilă. Chiar dacă obiectivul principal este acela de a creşte cota de piaţă la nivel global, încă nu este foarte clar cum se vrea a se obţine acest lucru.

Zvonacul Mukul Sharma, acelaşi care în urmă cu câteva zile ne spunea că interfeţele OygenOS şi ColorOS vor fuziona şi vor deveni H₂OOS, a revenit cu o nouă informaţie interesantă din tabăra OnePlus. Compania chineză a înregistrat mărcile Two Plus, Six Plus şi Eight Plus şi sunt foarte curios dacă acestea vor însemna ceva sau sunt simple plase de siguranţă la nivel de brand.

Mă gândesc că într-un viitor nu foarte îndepărtat OnePlus şi-ar putea crea unul sau mai multe branduri secundare, în stilul Realme la Oppo sau Redmi la Xiaomi, iar pentru acestea ar folosi trademark-urile de mai sus. Am putea avea de exemplu brandul TwoPlus pentru smartphone-uri ieftine, SixPlus pentru device-uri rugged şi EightPlus pentru telefoane de gaming.

Nu ştim încă dacă OnePlus va folosi în vreun fel aceste denumiri, cum nu cunoaştem nici strategia pe termen scurt a companiei chineze.