Smartphone

OnePlus se îndepărtează uşor, uşor de stilul de business care a consacrat-o şi trece într-o nouă etapă, cea în care va acoperi întreaga nişă a necesităţilor utilizatorilor (entry-level, mid-range şi high-end).

Dacă în segmentul mid-range şi high-end avem deja modele, iată că apar şi primele zvonuri pentru un smartphone OnePlus entry-level. Se pare că producătorul chinez are în lucru un telefon ce va utiliza procesorul Qualcomm Snapdragon 460 (unul destul de modest dedicat device-urilor cu preţ de sub 150 – 200 dolari).

Este clar că mai este mult până departe, însă cum ar suna acest OnePlus ieftin ? V-ar plăcea un telefon OnePlus cu display IPS LCD cu rezoluţie HD+, 3 / 4 GB RAM , 32 / 64 GB spaţiu de stocare, conectivitate 4G, baterie de 4000 – 5000 mAh cu încărcare la 18W (avem şi din această direcţie primele veşti) şi Android 10 la 800 – 900 lei ?

Până atunci, nu uitaţi că dacă vă doriţi un smartphone OnePlus de pe site-ul oneplus.com/ro, la achiziţie puteţi folosi link-ul nostru de referral ce vă oferă un voucher de 10 euro pentru accesorii

Sursa: mspoweruser.com