Diverse

La începutul acestui an aflam că OnePlus şi Oppo vor lucra la comun în dezvoltarea de noi device-uri, iar la scurt timp după am descoperit că smartphone-urile OnePlus din China vor fi comercializate cu interfaţa ColorOS în locul celei standard HydrogenOS.

Se pare că această integrare a OnePlus în structura Oppo va trece în curând la un alt nivel, aspect confirmat chiar de către CEO-ul companiei pe forumul oficial. Într-o declaraţie plină de speranţă, Pete Lau a afirmat că acest pas era o necesitate şi că utilizarea la comun a resurselor va permite celor doi producători să lanseze produse din ce în ce mai calitative.

Chiar dacă OnePlus şi Oppo vor deveni intern o singură echipă, la nivel comercial OnePlus va rămâne un brand şi o companie independentă.

Personal mi se pare că această decizie ştirbeşte din identitatea OnePlus, iar în perioada imediat următoare vom vedea smartphone-uri OnePlus rebranduite în Oppo şi invers. Cumva imaginea de brand OnePlus a ajuns într-o zonă mainstream şi cam atât. Nu mai există unicitatea de acum câţiva ani.

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.