Smartphone

În data de 27 octombrie de la ora 17 – ora României, timp de 60 de minute OnePlus One va putea fi comandat fără sistemul de invitații. Direct de pe site-ul oneplus.net va putea fi lansată o comandă pentru flagship killer-ul anului 2014.

În funcție de numărul de precomenzi înregistrat, cumpărătorii vor primi o dată estimativă de primire a smartphone-ului. Dacă perioada de așteptare nu vă convine, puteți oricând să anulați comanda. Am intrat pe site-ul oficial și singura versiune disponibilă este cea de 64 GB Standstone, la prețul de 349 dolari și pot fi comandate maxim 2 bucăți. Pe lângă acestea, anumite accesorii pot fi adăugate în coșul de cumpărături, toate având prețuri mai mici decât în mod normal.

Cel mai mare neajuns pentru români este că OnePlus One nu va putea fi trimis oficial și în țara noastră. Statele unde va ajunge smartphone-ul sunt: Austria, Belgia, Canada, Germania, Danemarca, Spania, Finlanda, Franța, Marea Britanie, Hong Kong, Italia, Olanda, Portugalia, Suedia, Taiwan și SUA.

Specificații detaliate pentru OnePlus One

specificatii-OnePlus-One

Sursa : Gsmarena.com

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.