Smartphone

A durat fix un an de zile până când OnePlus, startupul ce a lansat unul dintre cele mai dorite telefoane din 2014 a ajuns a fi capabil a avea un flux de producție rezonabil astfel încât sistemul de invitații să dispară pentru totdeauna. 

Mare parte dintre cei care și l-au dorit au putut să-l achiziționeze. Între timp, OnePlus One a primit Android 5.0 Lollipop sub forma Cyanogen OS 12 sau Oxygen OS.

În altă ordine de idei, OnePlus a ajuns la peste 700 de angajați și peste 1 milion de telefoane comercializate world wide. Ținând cont că bugetul lor de marketing a tins spre zero absolut și că OnePlus One s-a vândut pe baza recomandărilor de pe site-urile și blogurile de tehnologie.

Rezultatele sunt notabile și le dau speranțe pentru viitor când așteptăm OnePlus 2 + alt telefon din categoria low-cost.

Care sunt prețurile în Uniunea Europeană?

OnePlus One de 16 GB – 299 euro / 1325 lei;

OnePlus One de 64 GB – 349 euro / 1547 lei.

Peste 1 – 2 – 3 luni prevăd actualizări importante de preț. Apropo, cred că printre altele, succesul lui OnePlus One s-a datorat și Google ce prin Nexus 6 a preferat să meargă în categoria flagship și să nu mai mizeze pe linia bătătorită de LG Nexus 5 (telefon de tip best-buy).

Sursa: OnePlus.net

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: OnePlus One
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.