Telefoane Mobile

OnePlus este startup-ul chinezesc aflat în spatele unuia dintre cele mai dorite telefoane Android în 2014, OnePlus One. Testul îndoirii de la iPhone 6 Plus a deschis așa-numitul #bendgate, iar unele companii au dorit să-și facă ceva publicitate astfel că au adus tot felul de clipuri în care telefoanele lor sunt supuse la teste de stres etc.

În materialul video vedeți că OnePlus One trece prin tot felul de încercări: sub stropi de apă pentru 10 minute, test specific pentru portul microUSB, cădere controlată de la mică sau mai mare distanță etc.

Apropo, din octombrie 2014 ar trebui ca OPO să fie disponibil într-un volum mai mare de unități. Îl găsiți și la eMAG în varianta de 64 GB la 1969 lei.

Sursa: AndroidAuthority.com

Categorii: arhiva

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.