Smartphone

Cel mai nou teaser OnePlus existent pe site-ul oficial ne anunţă că producătorul chinez ne va prezenta ceva pe data de 8 martie. Sub sloganul “Ceva nou este la orizont” şi cu o imagine cu Pâmântul văzut de pe Lună, nu ne putem gândi decât că OnePlus va face cunoscut oficial parteneriatul cu Hasselblad (producător suedez de echipamente foto).

Majoritatea site-urilor de profil s-au repezit să anunţe că pe 8 Martie producătorul chinez va prezenta seria de smartphone-uri OnePlus 9. Sunt şanse să se întâmple şi acest lucru, însă personal tind să cred că nu se va întâmpla. Spun asta pentru că de obicei OnePlus face astfel de lansări cu multă agitaţie în presă, cu multe teasere pe paginile de socializare etc. Ori în acest moment este linişte, deşi mai sunt doar 7 zile până la eveniment.

Posibil ca pe 8 Martie să anunţe parteneriatul cu Hasselblad şi poate data de lansare a seriei OnePlus 9. Cel mai probabil prezentarea device-urilor OnePlus 9, 9 Pro şi poate 9E se va face tot luna aceasta, însă mai spre final.

Nu uitaţi şi de link-ul nostru de referral. Dacă intenţionaţi să achiziţionaţi un smartphone OnePlus de pe site-ul oficial oneplus.com/ro puteţi folosi acel link pentru a primi un voucher de 10 euro pentru accesorii