Accesorii inteligente

Fiind primul meu articol pe 2021 profit de această introducere pentru a vă ura un călduros La Mulţi Ani !, multă sănătate şi succese pe toate planurile.

Revenind la subiect, se pare că OnePlus are în dezvoltare o brăţară inteligentă ieftină ce va intra pe o piaţă foarte competitivă, una condusă în mod special de Xiaomi prin seria Mi Band.

Conform unor surse interne, brăţara se va numi OnePlus Band şi ar urma să fie lansată înainte de smartphone-urile din seria OnePlus 9 (luna martie). Accesoriul va dispune de un ecran AMOLED, va fi rezistent la apă, va avea o autonomie de câteva zile şi va costa aproximativ 40 de dolari.

Din păcate OnePlus Band va fi lansată iniţial doar în India, însă în funcţie de evoluţia vânzărilor ar putea ajunge prin vară şi în Europa.

Ca utilizator de device-uri OnePlus (am smartphone şi căşti), cred că mi-aş achiziţiona fie ceasul (OnePlus Watch), fie brăţara, pentru o experienţă completă.

Nu uitaţi şi de link-ul nostru de referral. Dacă intenţionaţi să achiziţionaţi un smartphone OnePlus de pe site-ul oficial oneplus.com/ro puteţi folosi acel link pentru a primi un voucher de 10 euro pentru accesorii.

Sursa: androidcentral.com