Telefoane Mobile

Cel puțin așa a declarat CEO-ul OnePlus într-un interviu dat către The Telegraph în Marea Britanie. 

Pete Lau este chinezul de 42 ani aflat în fruntea OnePlus, companie ale cărei baze le-a pus alături de Carl Pei în decembrie 2013. Sunt cunoscuți pentru faptul că an de an încearcă să lanseze un flagship killer, un smartphone cu specificații high-end la un preț mai mic față de concurența A-list.

OnePlus nu și-a declarat veniturile până acum, iar CEO-ul a fost destul de lacunar: vânzări de 1.4 miliarde dolari și profit sănătos. În lipsa unor date concrete, trebuie să-l credem pe cuvânt.

Se spune că în spatele OnePlus se află consorțiul BBK, aflat și în spatele a două alte branduri chinezești cunoscute pe tărâm asiatic: OPPO și vivo (ce se pregătesc în 2018 să intre și în Europa, după ce au încheiat un acord de câte 4 miliarde dolari cu Qualcomm).

Ultimul produs lansat se numește OnePlus 5T și se bucură de aprecierea celor ce l-au achiziționat la nivel local. Pe link găsiți un voucher de 20 euro pentru accesorii achiziționate alături de un eventual OP5T. OnePlus 6 cu Qualcomm Snapdragon 845 o să debuteze în iunie 2018.

Alte declarații din interviul dat către ziarul britanic:

  • vor păstra strategia de lansare a două telefoane mobile pe an, dispozitive din categoria premium;
  • încearcă să intre și în oferta operatorilor de telecomunicații mobile, momentan se află la stadiul de a le câștiga încrederea (mai contează și dacă au puterea să ofere discounturi pe măsură, aici nu cred că au puterea Samsung, Huawei etc);
  • nucleul de bază va rămâne vânzarea prin shop-ul oficial – OnePlus.net.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.