Smartphone

Oppo s-a alăturat Wireless Power Consortium și asta ar putea fi un indiciu că viitoarele smartphone-uri de la Oppo și OnePlus vor adopta încărcarea fără fir pe standard Qi.

Wireless Power Consortium reunește companii precum Apple, Samsung, Huawei, ZTE, Panasonic și Sony. Scopul este în a dezvolta încărcarea wireless pe standard Qi.

Oppo este listat ca membru al WPC. Este o primă condiție în a implementa încărcarea wireless pe standardul menționat. Ei au un patent pentru un produs ce alimentează wireless la 15W, dar niciun smartphone Oppo nu oferă încărcare fără fir.

Știți că Oppo și OnePlus lucrează sub aceeași companie mamă și de multe ori, tehnologii Oppo sunt regăsite pe produse OnePlus (Warp Charge de la OnePlus la 30W este bazată pe Super VOOC de la Oppo etc).

Sursa: AndroidPolice.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.